top of page
AEnB2UpzdW6z5141Tpgei8UYep_AYKhu9iaNbKKEkCmsFKqrfpTZoEjtjSw7hKH_riwmGQ9ypBwVJLDhdoaVH9eIPn

Youth Ansiktsbehandling

I tonåren händer det en hel del med huden och många ungdomar får s.k. ”tonårs akne”, ökad mängd pormaskar, och ökad känslighet i talgkörtlarna i huden är vanligt. Vi ser även en ökad känslighet idag hos våra ungdomar, vilket gör det ännu viktigare att man får bra hjälp när det kommer till val av hudvård. Många produkter på marknaden som riktar sig till "fet oren" "akne" är extremt uttorkande och försämrar hudens hälsa och förmåga till läkning, vilket ofta resulterar i problem längre upp i åldrarna.

Våra ungdomar idag utsätts väldigt mycket för det skadliga ljuset som finns i våra skärmar, vilket skapar en ökad känslighet i huden och ett för tidigt åldrande.

Vi har därför valt att ta fram en speciell ansiktsbehandling inriktad till ungdomar.

Vi rekommenderar inte att man står hemma och ”klämmer” själv- risk för ärrbildning och stor risk att man triggar ingång inflammationer! Vi rekommenderar istället att gå regelbundet på ansiktsbehandlingar för en ordentlig portömning och djuprengöring. Det bästa är att gå en gång i månaden. Då följer man hudens cellförnyelse och huden hålls lättare ren.

I denna behandling ger vi även råd om vad man skall tänka på när det gäller kost, renlighet, produkter och smink.

Gäller ej om du är över 19 år

ALLA VÅRA TIDER OCH PRISER HITTAR DU VIA VÅRAN BOKNINGS SIDA

Youth Ansiktsbehandling

En behandling med fokus på djuprengöring inriktat till ungdomar. Dubbelrengöring, enzym-peeling, portömning, Aha, mask samt avslutande produkt.

Kur och erbjudande

Vid köp av paket om minst 6 behandlingar vid ett och samma tillfälle betalar man för 5 behandlingar.

En kur behandling innebär att man gör behandling minst var 3:e vecka men det kan även innebära varje vecka beroende på vad terapeuten rekommenderar.

bottom of page