top of page
AEnB2UpzdW6z5141Tpgei8UYep_AYKhu9iaNbKKEkCmsFKqrfpTZoEjtjSw7hKH_riwmGQ9ypBwVJLDhdoaVH9eIPn

PHformula

pHformula är den första pharma-cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan cosmeceutical och medicinska föreskrifter.

pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.

Grunden i pHformulas ”skin resurfacing”-system är baserad på den regenerativa medicinens teknologi, vars koncept är att skapa kontrollerad kemisk ”skin resurfacing”.

Kontrollerad kemisk ”skin resurfacing” skiljer sig från konventionell peeling. Peeling kan åstadkomma exfoliering av huden, medan kontrollerad resurfacing aktivt framkallar en accelererad form av cellomsättning i de olika lagren i huden, samtidigt som risken för sår och ytlig irritation minskar

 

Utvecklat som ett dermatologiskt ”skin resurfacing”-system, pHformula behandlar framgångsrikt hudtillstånd som:

  • För tidigt åldrande

  • Hyperpigmentering

  • Acne

  • Kronisk hudrodnad

Ph Formula Instant ”Glow”

Kombinationen av olika syror, retinol, C-vitamin, cyto-stim, THPE och peptider har resulterat i en otroligt effektiv behandling med omedelbart synliga resultat. Huden upplevs återfuktatad, förfinad och har fått en ökad lyster. En kraftfull resurfacing peeling i kombination med C-vitaminboost, ansikts och dekoltage massage med TDS -firming ampull,  peptidemask – en unik kombination av Sucrose och Palmitoyl Tripeptide-1 arbetar i synergi , underbar massage av axlar och nacke samt avslutande produkt.

PhFormula Instant ”Lift”

Denna kraftfulla behandling ger en mild ”resurfacing” och huden upplevs mjukare, smidigare och jämnare i hudtonen. Masken har en uppstramande effekt på hudstrukturen, minskar porstorlek, har en föryngrande effekt och absorberar orenheter utan att negativt påverka den naturliga subumnivån. Den omedelbara anti-oxidant effekten från Ferulic syran revitaliserar huden, ger en jämnare hudton och en ökad lyster. Passar för alla hudtyper Avslutningsvis boostar vi huden med c-vitamin (L-askorbinsyra). OBS: Utförs EJ vid solexponering samt på känslig hud!

Hur det går till när du väljer gå på kur hos oss.

Vi rekommenderar att man först kommer på en konsultationsbehandling för en omfattande hudanalys, där vi fastställer problemområden och önskemål. Därifrån rekommenderar hudterapeuten
och väljer behandlingsupplägg samt produktråd.


I konsultationen ingår även ett känslighetstest och vi penslar huden med c-vitamin.

Kurbehandlingar

Hudvård mot åldrandet Rekommenderas till dig med mogen hud. Behandlar effektivt bl. a solskador, linjer och rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud.

A.G.E ”resurfacing” behandling

Rekommenderas till dig som har en hyperpigmenterad hud. Behandlingen arbetar effektivt på kloasma, melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammaterad hyperpigmentering och en allmänt ojämn hudton. I M.E.L.A. ”resurfacing”-behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.

M.E.L.A. ”resurfacing”-behandling– hudvård mot hyperpigmentering.

Rekommenderas till dig som har en acne/fet hud, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur.Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar sebumproduktionen och normaliserar de naturliga funktionerna i huden. I A.C.N.E. ”resurfacing”-behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.

A.C.N.E. ”resurfacing”-behandling– hudvård mot acne.

Rekommenderas till dig som t ex har problem med rosacea, perioral dermatit, atopiska eksem eller hudrodnad. Behandlingen har en lugnande, läkande och återuppbygga.

C.R. 1 complex ”resurfacing”-behandling – hudvård mot kronisk hudrodnad/rosacea.
bottom of page