top of page
AEnB2UpzdW6z5141Tpgei8UYep_AYKhu9iaNbKKEkCmsFKqrfpTZoEjtjSw7hKH_riwmGQ9ypBwVJLDhdoaVH9eIPn

Nimue

Vi på Anemonen arbetar främst med avancerad hudvård, effektiva behandlingar och produkter med exceptionella ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem.

För oss är det viktigt att ni som kunder ska kunna lita på oss och det produkter vi arbetar med. Vi har därför valt produkter med stor omsorg där ledorden för oss har varit, vetenskapligt bevisad forskning, socialt ansvar, miljötänk, resultat, vilken forskning som styrker det produkten utlovar samt utbildning och kvalité. Vi har därför valt att arbeta med Nimue, Phformula och Kalahari som även gifter sig bra med varandra. Om du frågar oss vilket av märkena som är bäst så har vi inget svar, dom är alla lika bra.

Men då vi alla är olika så är det så att olika hudvård kan passa bättre för den ena eller andra personen. 

Läs gärna mer om respektive produktmärke för att få din egen genuina känsla,  du får självklart gärna önska specifik produkt att använda i behandling. Men vi utgår alltid ifrån att använda just den produkt som vi anser passar din hud och livsstil bäst.

 

Vi skräddarsyr alla våra behandlingar utifrån det hudtillstånd du som kund  har vid ditt besök, när du ska välja behandling så utgå ifrån vad du vill få ut av behandlingen.  Självklart ju mer tid vi har på oss i en behandling ju mer resultat och helhets upplevelse får du som kund. Är du osäker på vad som är bäst för dig boka en konsultation eller en 90 min behandling.

Varför en 90 min ? Jo, då kan du vara helt säker på att du inte valt fel, vi har god tid på oss att göra alla nödvändiga steg för bästa resultat och avkoppling samt noga gå igenom  din hud och ge dig dom bästa råden för framtida underhåll eller behandling. 

Vi har flera års erfarenhet och har hjälpt många med komplexa hudtillstånd, som Akne, Rosacea, pigmenteringar och för tidigt åldrande på grund av yttre miljöpåverkan. 

Vi har även behandlingar anpassade för den unga huden och hjälper era tonåringar ta sig igenom t ex tonårsakne med så lite negativa konsekvenser som möjligt, även här går et få fantastiska resultat trots den hormonella påverkan.

Vi lägger stor vikt på helheten, och lägger mycket fokus på att hitta hjälp även via kost och kosttilskott.

Varmt välkomna att boka din tid

Ansiktsbehandling – Detox Thermal Peel

Tid 30 min

895kr

En kort behandling som passar utmärkt när man vill smita iväg en stund från jobbet eller bara har ont om tid. En kolbaserad multifunktionell peeling som omedelbart levererar fukt, fyllighet och utstrålning. I linje med ”flash-behandlingstrenden”, levererar vår 30 minuters föryngrande behandling synlig förbättring på kortare tid än vad en traditionell behandling tar.

Dubbelrengöring, pensling av peelingen, TDS efter hudtillstånd och avslutande produkt.

Ansiktsbehandling Nimue Basic

60 min

995kr

Här lägger vi fokus på rengöring och fukt. Dubbelrengöring, enzym-peeling, portömning, AHA-pensling, mask, massage och avslutande vård.

Nimue Klassisk behandling

Tid 90 min

1395kr

Här får du ut det bästa av en Nimue behandling, vi arbetar med Nimues superfluids –  ett superkoncentrat och ett högpresterande komplex från en specifik aktiv ingrediens, för alla olika hudtillstånd

Dubbelrengöring, enzym-peeling, portömning,  AHA -pensling med  super fluid efter hudtillstånd, TDS efter hudtillstånd, mask  och underbar massage av axlar och nacke samt avslutande produkt.

Nimue Djuprengörande

Tid 90 min

1595kr

Här tar vi hjälp av vårt Synergi Deep cleansing system – Vakuum tillsammans med en specialutformad topp bildar microbubblor som blandas med närande vätskor och ger en djuprengörande effekt som exfolierar och ger näring till huden. I tre olika steg rengörs huden med Deep Wash Solutions för en perfekt ansiktsrengöring. och jobbar fokus på orenheter och förstorade porer.

Dubbelrengöring med cleansinggel,  Deep cleansing system, aha pensling med superfluid efter hudtillstånd, TDS efter hudtillstånd, portömning,  mask, underbar massage av nacke axlar samt avslutande produkt.

Nimue Lyx – Super fukt

Tid 90 min

1595kr

En föryngrande behandling med askungeeffekt! Perfekt innan festen. Eller om du bara är ute efter att lyxa till det extra. Här tar vi hjälp av Synergis Deep Inject Technology – Högfrekvent ultraljud genererar värme och stimulerar huden på djupet samtidigt som det skapar mellanrum mellan cellerna vilket medför att den aktiva substansen – hyaluronsyra kan tränga djupt ner i huden. Påskyndar metabolismen i hudceller, ökar blodcirkulationen, minskar porer, återfuktar och ger ett fint lyster i huden.


Dubbelrengöring, enzym-peeling, portömning, aha, super fluids och  TDS ampull efter hudtillstånd, Deep Inject Technology, specialmask efter hudtyp underbar massage av nacke axlar samt avslutande produkt.

Nimue Ansiktslyft

Tid 90 min

1595kr

Förutom Nimues klassiska behandling med super fluids, jobbar vi här  med traditionell radiofrekvens (fyra poler) värmer upp huden och stimulerar fibroblasterna, för en direkt synlig uppstramande och hudföryngrande effekt.

Dubbelrengöring, enzym peeling aha, super fluids och  TDS ampull efter hudtillstånd,  RF behandling, specialmask efter hudtyp underbar massage av nacke axlar samt avslutande produkt.

Kur och erbjudande

Vid köp av paket om minst 4 behandlingar vid ett och samma tillfälle betala för 3 behandlingar.

Vid köp av paket om 6 behandlingar vid ett och samma tillfälle betala för 5 behandlingar

En kur behandling innebär att man gör behandling minst var 3:e vecka men det kan även innebära varje vecka beroende på vad terapeuten rekommenderar.

bottom of page