top of page
A028D0E4-52F6-43CD-8850-A251A25053D8_1_201_a.heic

FÖR AKTUELLA PRISER GÅ TILL VÅRAN BOKNING 

 

Vi på arbetar främst med avancerad hudvård, effektiva behandlingar och produkter med exceptionella ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem.

Vi skräddarsyr alla våra behandlingar utifrån det hudtillstånd du som kund  har vid ditt besök, när du ska välja behandling så utgå ifrån vad du vill få ut av behandlingen.  Självklart ju mer tid vi har på oss i en behandling ju mer resultat och helhets upplevelse får du som kund. Är du osäker på vad som är bäst för dig boka en konsultation eller en 90 min behandling.

Varför en 90 min ? Jo, då kan du vara helt säker på att du inte valt fel, vi har god tid på oss att göra alla nödvändiga steg för bästa resultat och avkoppling samt noga gå igenom  din hud och ge dig dom bästa råden för framtida underhåll eller behandling. 

Vi har flera års erfarenhet och har hjälpt många med komplexa hudtillstånd, som Akne, Rosacea, pigmenteringar och för tidigt åldrande på grund av yttre miljöpåverkan. 

Vi har även behandlingar anpassade för den unga huden och hjälper era tonåringar ta sig igenom t ex tonårsakne med så lite negativa konsekvenser som möjligt, även här går et få fantastiska resultat trots den hormonella påverkan.

Vi lägger stor vikt på helheten, och lägger mycket fokus på att hitta hjälp även via kost och kosttilskott.

Varmt välkomna att boka din tid

bottom of page