top of page
AEnB2UpzdW6z5141Tpgei8UYep_AYKhu9iaNbKKEkCmsFKqrfpTZoEjtjSw7hKH_riwmGQ9ypBwVJLDhdoaVH9eIPn

SYNERGI+

 

 

 

Med hjälp av fyra olika handtag av denna apparatur behandlar SYNERGI+ :

  • Ojämn hudton

  • Stora porer

  • Linjer/Rynkor

  • Påsar/ringar under ögonen

  • Torr hy

  • Pigmenteringar

SYNERGI

 

 

Vill du få ut maximalt resultat ur en enda behandling, här arbetar vi med Synergi+ system. Denna unika maskin kombinerar flera hudföryngrande behandlingar i en och samma maskin.

Behandlingen startar med en Djuprengöring, som exfolierar och ger näring till huden. Med hjälp av vakuum bildas microbubblor som blandas med närande vätskor.

Vi övergår till behandlingens andra steg, här tar vi hjälp av en aktiv kolsyretablett ihop med vald behandlingsgele utifrån hudtillstånd och önskat resulta. Detta skapar en reaktion (sk Bohreffekten) i huden, vilket ökar blodcirkulationen, cellförnyelsen och syremängd i blodet men även ger lägre pH-värde, resultatet blir  jämnare hudton, reducerar pigmentering, hudföryngrande, uppstramande, återfuktande och har en peelande effekt.

Steg tre i behandlingen görs med en Smärtfri högfrekvent ultraljudsbehandling med ”hyaluronsyra”. detta minskar porstorlek, återfuktar och ger lyster.

 

Slutligen har vi kommit till sista delen i behandlingen, här jobbar vi med Radiofrekvens som stimulerar fibroblasterna för att bidra till nybildande av collagen. Den direkt synliga uppstramning får du som en bonus.

Tid 90 min 1995kr

Synergi Total – Red Carpet Treatment

För bästa resultat och hållbarhet.

För att få det bästa resultatet och hållbarheten görs behandlingen som en kur  ca var 3e vecka 4-6 behandlingar. Vid köp av paket om minst 4 behandlingar erhålls 20% Rabatt

bottom of page