top of page
AEnB2UpzdW6z5141Tpgei8UYep_AYKhu9iaNbKKEkCmsFKqrfpTZoEjtjSw7hKH_riwmGQ9ypBwVJLDhdoaVH9eIPn

Spabehandlingar

SPA – behandlingar från Kalahari

Unna dig en riktigt avkopplande stund och ladda om batterierna med något av våra underbara SPA-paket. Vad känner du att du mest behöver en uppfriskande behandling? Är fötterna trötta och behöver extra omtanke? Är huden blek och torr? Eller vill du bara njuta? Hitta den kombination som passa dig bäst! Vi använder Kalahari produktserie i alla våra SPA-behandlingar. (För våra SPA-paket gäller inte Enjoy.)

kalahari.jpg

Det spelar ingen roll vilken av Kalaharis SPA-behandlingar du väljer: du kommer att få en härlig  upplevelse inspirerad av öknens hemligheter. Den djupt avslappnande upplevelsemassagen med långa svepande rörelser kommer att förflytta dig till Kalahariöknens böljande sanddynor och blå himmel. Alla produkter är baserade på naturliga ingredienser från Kalahariöknen: växtsafter, växtoljor, röd sand, näringsrik lera och rika mineralsalter. (På våra SPA-paket gäller inte Enjoy.)

 

Fyra förföriska dofter från öknen
När du kommer till oss för en Kalahari SPA-behandling får du först dofta på de fyra oljor du kan välja mellan.


Aromatic Dune Blend (relax): en kryddig doft av trä och solvarma sanddynor. Avslappnande och rogivande som om du andades in den söta doften av nattluft vid lägerelden.
Khoi San (escape): en blandning av unika växtextrakt från Kalahari och Buchu Oil från Sydafrika. Buchubuskens blad har oljekörtlar som avger en stark doft som påminner om svarta vinbär när de krossas. Khoi San är anti-inflammatoriskt, utrensande och balanserande.


Tsamma Blend (refresh): en uppfriskande doft av Kalaharisk vattenmelon blandad med doften av sandynornas vilda gräs. Den klara, gula oljan från vattenmelonen (Tsamma) innehåller omättade fettsyror med fuktgivande och regenererande egenskaper. Skyddar också mot solen.
Wild Honey Blend: har en stärkande, vårdande och läkande effekt. Kalaharis vildhonung utvinns naturligt från orörda vaxkakor i öknen. Återfuktar och läker även torr och livlös hud.

  • Alla Kalaharibehandlingar kan kompletteras med 1 timme i relaxen. Tilläggspris 350 kr

Lyxbehandling

Tid ca 60 min

995 kr

Massage eller ansiktsbehandling ? Varför inte välja båda, du börjar din behandling med en delkroppsmassage med valfri olja från Kalahari. Efter en ”lite”djupgående och välbehövlig massage är det dax för ren njutning. En  underbart avkopplande ansiktskur med phytoactiva ingredienser från Kalahariöknens gömda skatter får dig att verkligen känna total avkoppling.

Topp till Tå med Kalahari

Tid ca 90 min

1495kr

Dina fötter och händer packas in i en peeling med effektiva pumpaenzymer, under tiden peelinegn verkar får du en skön dränerande ansiktsmassage. Fötterna filas därefter och masseras, dom packas in  i en mjukgörande fotcreme. Händerna masseras och packas in i en handmask och under tiden får du en avkopplande ansiktsbehandling med en ljuvlig massage på axlar och nacke. behandlingen avslutas med att avlägsna handmasken och massera in en handcreme

Kalahari
bottom of page