Massagebehandling

Massage är inte bara avslappnande – det lindrar också värk i t.ex. rygg och nacke

Att tänka på före du går på en massagebehandling: Du bör inte gå på massage vid riktigt kraftig förkylning eller om du har feber. Har du någon annan åkomma: rådgör med oss eller med din läkare innan du bokar tid.


Är du gravid måste du uppge det. Det finns en speciellt anpassad madrass för dig som inte kan ligga på mage och den måste bokas i förväg.

Thai / Klassisk massage

Tid 30 min

560kr

Tid 60 min

780kr

Tid 90 min

1095kr

7

Hot stone massage

Tid 60 min

Tid 90 min

940kr

1150kr

Helkroppsmassage med varma lavastenar. Vi använder lyxiga aromaoljor med eteriska oljor som hjälper dig att slappna av ordentligt. Den väldoftande oljans effekt förstärks av stenarnas värme och händernas rörelser. Blodcirkulationen ökar, cellförnyelsen stimuleras och aromaoljorna lindrar dessutom muskelvärk. Det här är den perfekta antistressbehandlingen!

Chokladmassage

Tid 60 min

890kr

En spa massage med härligt doftande varm chokladolja, chokladaromen är lugnande och lyckobringande och sägs ge kropp och sinne en helande effekt. chokladoljan är ekologisk

Gravidmassage - mjukmassage

Tid 30-60 min

580-780kr

Vi har en specialutformad gravidmadrass så gravida kvinnor kan njuta av en underbar behandling enda upp till 9:e graviditetsmånaden. Tänk på att du skall orka med det lilla liv du har i din mage.

Gravid – Hot stone massage

Tid 60 min

995kr

(du bör kunna ligga på rygg halva behandlingstiden)

Medicinsk laserbehandling

Medicinsk laser, enstaka behandling

Tid 30 min

610kr

Tid 15 min

995kr

Medicinsk laser, enstaka behandling

Tid 60 min

995kr

Över 40 års forskning visar att Laserterapi är ett skonsamt och effektivt sätt att lindra smärta, dämpa inflammationer samt stimulera kroppens läkning.

Behandlingen går till så att man med en laserprob belyser den del av kroppen där besväret sitter. Vid belysningen med laser sker ljusupptagning i cellen som visat sig påverka cellens funktioner positivt. Behandlingen är normalt smärtfri och går relativt snabbt. De flesta upplever behandlingen som behaglig och avslappnande.


Terapeuten gör alltid en bedömning av utgångsläget och status på ditt problem innan behandling påbörjas. En behandling kan ta allt från 1-30 min eller längre beroende på vad som behandlas eller vilken utrustning som används. Ofta ges 2-9 behandlingar över en period på 2-4 veckor och ibland krävs fler behandlingar utspridda under längre tid.


Laserbehandling har bl.a.. visat positiva resultat på smärta vid: ledvärk, nack- och ryggvärk, knäartros, reumatism, senproblem. Laser är bra för akuta skador samt som behandling efter operation då den främjar läkningsprocessen. Positiva effekter finns uppmätta på rörlighet livskvalitet i många studier. De flesta inflammatoriska tillstånd är även lämpliga att laserbehandla på grund av laserns förmåga att reducera inflammationer.


Medicinsk laser går att göra som enskild behandling men kan med fördel även kombineras med djupgående massage.

Första besöket krävs 30 min för att göra en bedömning av ditt behov.