Kalahari

  

Kalahari – Är en unik serie inspirerad av Kalahari-öknens hemligheter. Ingredienserna är baserade på växtsafter, växtoljor, röd sand, näringsrik lera och rika mineralsalter.

 

Kalahari – En djup kunskap om naturens, växternas och beröringens helande kraft har smält samman till en unik produktserie som även erbjuder kropps- och ansiktsbehandlingar.

Kalahari – Serien som har fångat Kalahariöknens dofter och hemligheter.

Kalahari – En välgörenhetsorganisation som stöder ursprungsbefolkningen, Khoi San folket i Namibia, Botswana och Sydafrika.

 

 

 

En ansiktsbehandling utöver det vanliga, med inspiration från den uråldriga kunskapen som koisanfolket delat med sig av blandas olika fytoextrakt såsom botaniska oljor, lera och växtpulver som ger märkbart synliga resultat.

 

Dubbelrengöring, peeling och pensling/ serum, mask för det önskade resultat, samt avslutande produkt. Utifrån ditt val av tid skräddarsyr vi behandlingarna så att du får ut det mesta av behandlingen. 

Tid 45 min 895kr

 

Tid 60 min 995kr

 

Tid 90 min 1395kr

Klassisk Ansiktsbehandling Från Kalahari öknen 

Kalahari

Vid köp av paket om 6 behandlingar vid ett och samma tillfälle betala för 5 behandlingar.

En kur behandling innebär att man gör behandling minst var 3:e vecka men det kan även innebära varje vecka beroende på vad terapeuten rekommenderar.