Kalaharibehandlingar

kalahari

SPA – behandlingar från Kalahari

Det spelar ingen roll vilken av Kalaharis SPA-behandlingar du väljer: du kommer att få en härlig  upplevelse inspirerad av öknens hemligheter. Den djupt avslappnande upplevelsemassagen med långa svepande rörelser kommer att förflytta dig till Kalahariöknens böljande sanddynor och blå himmel. Alla produkter är baserade på naturliga ingredienser från Kalahariöknen: växtsafter, växtoljor, röd sand, näringsrik lera och rika mineralsalter. (På våra SPA-paket gäller inte Enjoy.)

Fyra förföriska dofter från öknen
När du kommer till oss för en Kalahari SPA-behandling får du först dofta på de fyra oljor du kan välja mellan.
Aromatic Dune Blend (relax): en kryddig doft av trä och solvarma sanddynor. Avslappnande och rogivande som om du andades in den söta doften av nattluft vid lägerelden.
Khoi San (escape): en blandning av unika växtextrakt från Kalahari och Buchu Oil från Sydafrika. Buchubuskens blad har oljekörtlar som avger en stark doft som påminner om svarta vinbär när de krossas. Khoi San är anti-inflammatoriskt, utrensande och balanserande.
Tsamma Blend (refresh): en uppfriskande doft av Kalaharisk vattenmelon blandad med doften av sandynornas vilda gräs. Den klara, gula oljan från vattenmelonen (Tsamma) innehåller omättade fettsyror med fuktgivande och regenererande egenskaper. Skyddar också mot solen.
Wild Honey Blend: har en stärkande, vårdande och läkande effekt. Kalaharis vildhonung utvinns naturligt från orörda vaxkakor i öknen. Återfuktar och läker även torr och livlös hud.

  • Alla Kalaharibehandlingar kan kompletteras med 1 timme i relaxen. Tilläggspris 350 kr

Body scrub

Tid ca 45 min 610kr

Få en mjuk och strålande hud med Kalahari exfolieringsprodukter och fuktgivande blandningar av botaniska oljor.

Välj exfolieringsprodukt:
Red Dune Sand: mild peeling med förädlad mineralrik sand från Kalahariöknen.
Ger fräsch och len hud.
Desert Salt Crystals: medel peeling med rena saltkristaller från Kalaharis saltsjöar. Saltkristallerna är extremt rika på mineraler och antioxidanter som stimulerar blod- och lymf-cirkulationen och underlättar kroppens egen avgiftningsprocess. Huden blir mjuk, ren och glänsande. Innehåller Kalaharisalt, Buchu Leaf Extract och aromatiska oljor.
Botanical Fibre Blend: grov peeling med soltorkade fibrer från Aloeplantan. Har återfuktande och närnade egenskaper. Aloe Vera är känt för sina lugnande och anti-inflammatoriaska egenskaper.

Rolling Sands Massage

Tid ca 60 min 865kr

Upplev känlsan av böljande sanddynor och Kalaharis blå himmel med en djupt avslappnande massage med unika armrörelser. Följande produkter används:

SPA – Behandling

Tid ca 60 min 895kr

Massage eller ansiktsbehandling ? Varför inte välja båda, du börjar din behandling med en delkroppsmassage med valfri olja från Kalahari. Efter en ”lite”djupgående och välbehövlig massage är det dax för ren njutning. En  underbart avkopplande ansiktskur med phytoactiva ingredienser från Kalahariöknens gömda skatter får dig att verkligen känna total avkoppling.

Topp till Tå med Kalahari

Tid ca 90 min 1295kr

Dina fötter och händer packas in i en peeling med effektiva pumpaenzymer, under tiden peelinegn verkar får du en skön dränerande ansiktsmassage. Fötterna filas därefter och masseras, dom packas in  i en mjukgörande fotcreme. Händerna masseras och packas in i en handmask och under tiden får du en avkopplande ansiktsbehandling med en ljuvlig massage på axlar och nacke. behandlingen avslutas med att avlägsna handmasken och massera in en handcreme

 

Kalahari Fukt Inpackning

Tid 60 min                                                                                                   995kr

Skäm bort din kropp med en riktig fuktbomb, din hud kommer tacka dig.Kroppen packas in i en exfolierande och återfuktande inpackning, under tiden inpackningen verkar får du en ansiktsrengöring med peeling. Efter dusch blir kroppen väl insmord med en närande Body Balm

 


spa01

Kalaharibehandlingar

Det spelar ingen roll vilken av Kalaharis SPA-behandlingar du väljer: du kommer att få en unik upplevelse inspirerad av öknens hemligheter. Läs mer …

spa02

Spabehandlingar

Spabehandlingar Unna dig en riktigt avkopplande stund och ladda om batterierna med något av våra … Läs mer …

spa03

Baby SPA

Anemonens Baby Spa – ha det gott tillsammans som familj Välkommen till Anemonen Day SPA … Läs mer …

spa05

Relax

Ta med vännerna och njut av sköna bubblor i poolen i vår fräscha relaxavdelning. Läs mer …