Massage

massage2

Massagebehandling

Massage är inte bara avslappnande – det lindrar också värk i t.ex. rygg, nacke eller musarm.

Att tänka på före du går på en massagebehandling: Du bör inte gå på massage vid riktigt kraftig förkylning eller om du har feber. Har du någon annan åkomma: rådgör med oss eller med din läkare innan du bokar tid.
Är du gravid måste du uppge det. Det finns en speciellt anpassad madrass för dig som inte kan ligga på mage och den måste bokas i förväg.

Klassisk massage

Tid 30 min 490kr
Tid 40 min 590kr
Tid 50 min 640kr
Tid 60 min 690kr

 

Terapeutisk djupgående massage

Tid 30 min 540kr
Tid 40 min 640kr
Tid 50 min 690kr
Tid 60 min 750kr

Djupgående massage – klassisk massageteknik med inspiration från traditionell kinesisk medicin. Vi anpassar behandlingen efter dina förutsättningar och behov eftersom massagen ibland kan upplevas som tuff. Är du mycket känslig kan du få mindre blåmärken efter behandlingen. I gengäld kan massagen hjälpa dig att komma tillrätta med långvarig smärta som t.ex. ischias, musarm, besvär runt axelleden eller olika rygg-, nack- och höftledsbesvär.

Massage ges för rygg, halvkropp eller helkropp. Du bestämmer själv tiden.

Hot stone massage

Tid 60 min 940kr

Helkroppsmassage med varma lavastenar. Vi använder lyxiga aromaoljor med eteriska oljor som hjälper dig att slappna av ordentligt. Den väldoftande oljans effekt förstärks av stenarnas värme och händernas rörelser. Blodcirkulationen ökar, cellförnyelsen stimuleras och aromaoljorna lindrar dessutom muskelvärk. Det här är den perfekta antistressbehandlingen!

Hot chocolate massage

Tid 60 min 840kr

Kalahari Massage

Läs mer om våra Kalaharibehandlingar här.

Gravid – Klassisk massage

Vi har en specialutformad gravidmadrass så gravida kvinnor kan njuta av en underbar behandling enda upp till 9:e graviditetsmånaden. Tänk på att du skall orka med det lilla liv du har i din mage.

Tid 30-60 min 500-690kr

Gravid – Hot stone massage

(du bör kunna ligga på rygg halva behandlingstiden)

Tid 75 min 995kr

Medicinsk laserbehandling

Över 40 års forskning visar att Laserterapi är ett skonsamt och effektivt sätt att lindra smärta, dämpa inflammationer samt stimulera kroppens läkning.

Behandlingen går till så att man med en laserprob belyser den del av kroppen där besväret sitter. Vid belysningen med laser sker ljusupptagning i cellen som visat sig påverka cellens funktioner positivt. Behandlingen är normalt smärtfri och går relativt snabbt. De flesta upplever behandlingen som behaglig och avslappnande.

Terapeuten gör alltid en bedömning av utgångsläget och status på ditt problem innan behandling påbörjas. En behandling kan ta allt från 1-30 min eller längre beroende på vad som behandlas eller vilken utrustning som används. Ofta ges 2-9 behandlingar över en period på 2-4 veckor och ibland krävs fler behandlingar utrspridda under längre tid.

Laserbehandling har bl.a. visat positiva resultat på smärta vid: ledvärk, nack- och ryggvärk, knäatros, reumatism, senproblem. Laser är bra för akuta skador samt som behandling efter operation då den främjar läkningsprocessen. Positiva effekter finns uppmätta på rörlighet livskvalitet i många studier. De flesta inflammatoriska tillstånd är även lämpliga att laserbehandla på grund av laserns förmåga att reducera inflammationer.

Medicinsk laser går att göra som enskild behandling men kan med fördel även kombineras med djupgående massage.

Första besöket krävs 30 min för att göra en bedömning av ditt behov.

Medicinsk laser, enstaka behandling

Tid 30 min 610kr
Tid 15 min 460kr

Medicinsk laser, 4 behandlingar, paketpris

Tid 30 min 1960kr
Tid 15 min 1620kr

Medicinsk laser som tillägg vid massage 110 kr