Köp & leveransvillkor

Köp & Leveransvillkor

Du som konsument sluter ett köpeavtal med:

Anemonen SPA

Kontaktadress:
Drottninggatan 71
411 07 Göteborg

E-post: info@anemonen.se
Telefonnummer: 031-141477

Organisationsnummer: 556887-2500

Bekräftelse, upprättande avtal om köp

Genom att du godkänner dessa köpvillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till din e-postadress som du angivit under din beställning.

Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta kundtjänst.

Anemonen SPA reserverar sig från leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din beställning. Kan inte Anemonen SPA leverera enligt din beställningsbekräftelse kommer du kontaktas och ges möjlighet att annullera din order eller få erbjudande om ersättningsvara.

Anemonen SPA ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Priser

  • Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.
  • Minsta ordervärde 100 kr.

Fraktkostnad

  • Fri frakt på alla ordrar.

Betalningsalternativ

  • Kortbetalning via PayPal.
  • Direkt i butiken kontant eller med kort.

Betalning med konto-/kreditkort

  • I samarbete med PayPal (www.paypal.se) hanterar vi dina kortbetalningar och uppgifter krypterat enligt en internationell standard (SSL) så att du kan känna dig trygg när du betalar med kontokort via Internet. Vi tar bland annat emot korten Visa och MasterCard. (Verified by Visa och MasterCard SecureCode är senaste standarden för säker identifiering av kortkund vid Internetköp, så kallad 3D Secure).

Leverans

  • Varorna skickas vanligtvis med Posten och levereras hem till dig eller hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Normal leveranstid är ca 5 dagar från det att ordern är mottagen och bekräftad.
  • Varorna hämtas i fysisk butik.
  • Varorna skickas via mail.

En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Ej utlösta paket

Paketet ligger på Postens utlämningsställe under två veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.