Hårborttagning med laser

Hårborttagning med laser i Göteborg

Vill du ta bort håret permanent med laser? Laserbehandlingar har blivit en allt populärare hårborttagningsform i Sverige och i Göteborg de senaste åren – häng på trenden som dessutom är prisvärd. Anemonen har en lång verksamhet inom skönhetsbranschen och utför samtliga laserbehandlingar med kvalificerad teknik och erfarenhet. Du är i trygga händer.

Upplev Anemonens fördelar

Hårborttagning med laser öppnar upp för möjligheter. Du slipper till exempel att lägga onyttigt många minuter på att raka bort din kroppsbehåring framöver. Lägg tiden på något annat – något roligare. Vi utför permanenta behandlingar med laser på ansiktet, benen, ryggen, bröstet, magen, armar, fötter, bikinilinjen och underlivet. Vill du läsa mer om våra priser?

Hur fungerar en laserbehandling?

Laserljuset passerar genom huden och värmer upp pigment i håret och förstör de hårproducerande cellerna. Ljusblixtarna vid hårborttagningsbehandlingen snärtar till lite i huden men vår laserbehandling går mycket snabbt och är inte särskilt smärtsamt. I jämförelse med många andra hårborttagningsmetoder är skaderisken mycket låg.

Intresserad av laserborttagning?

Du kan ringa oss på 031-14 14 77 eller mejla till oss på info@anemonen.se. Varmt välkommen till Anemonen i Göteborg – vi ser fram emot en eventuell laserbehandling.